11.1.2020 - Zahvala PGD Grabšinski breg športnemu društvu Juršinci

Na občnem zboru  ŠD Juršinci 11.1.2020  je PGD Grabšinski breg predalo posebno zahvalo Športnemu društvu Juršinci in predsedniku društva Kristjanu Lovrec.

Iz povsem naključnega pogovora med vami zanesenjaki Športnega društva in Oktoberfešte Juršinci  je nastala velika aktivnost zbiranja denarja za nabavo novega gasilskega vozila z organizacijo stand-up komedije konec leta 2018 na kateri ste zbrali in nam lani  predali finančna sredstva v  znesku 4375 €.  Iz te ideje je zrasla še večja, da boste po svojih zmožnostih pomagali ponovno.

In prav to se je zgodilo v lanskem letu 10.avgusta , ko smo svečano predajali novo gasilsko vozilo svojemu namenu. Za namen organizacije in izvedbe največje gasilske prireditve v občini Juršinci ste nam odstopili svoj prostor na športnem igrišču. Koristili smo postavljen šotor in celotno infrastrukturo, ki ste jo imeli postavljeno za vašo tradicionalno prireditev.

K vsemu ste dodali še vaše člane, ki so nam fizično pomagali pri sami postrežbi in izvedbi tega velikega dogodka. 

Zato smoj ob tej priložnosti Športnemu društvu Juršinci izrekli in predali posebno zahvalo za pomoč in sodelovanje pri predaji novega gasilskega vozila GVC 16/25.

Ker pa vsega izvedenega ne bi bilo, v kolikor na pravem mestu ne bi bilo osebe kot je Kristjan Lovrec, ki je kot predsednik društva usmeril pomoč v pravo smer. Iz tega razloga smo tudi njemu osebno podelili posebno zahvalo za nesebično pomoč pri organizaciji svečane predaje gasilskega vozila.

Nekaj utrinkov si lahko ogledate v fotogaleriji predaje posebne zahvale športnemu društvu Juršinci.  

V imenu PGD Grabšinski breg se prav lepo zahvaljujemo Športnemu društvu Juršinci in dodajamo slogan: Športno društvo Juršinci- ljudje s srcem in posluhom za dobrobit krajanov občine Juršinci .

Naši podporniki

  • Sponzor1
  • Sponzor2
  • rthrt htr hrth rt