24.4.2022 - Velika zbiralna akcija DONIRANJA STAREGA ŽELEZA v PGD Grabšinski breg

DONIRANJE STAREGA ŽELEZA

V prejšnjem letu je dozorela ideja o zbiranju starega železa z namenom pridobiti finančna sredstva za nakup opreme, ki jo gasilci nujno potrebujemo pri svojem delovanju na področju gasilstva.  

Ker je predolgo trajajoča epidemija COVID-19 izpeljavo zbiralne akcije premaknila na koledarju naprej v letošnje leto smo se letos v začetku leta dogovorili in izpeljali akcijo zbiranje starega železa.

Akcijo smo izpeljali v dneh od petka 22.4. do nedelje 24.4.2022, na kar so bili občani občine Juršinci opozorjeni z obvestilom na vsa gospodinjstva in tudi preko socialnih omrežij. Dogovorjeno je bilo mesto odlaganja na igrišču v Juršincih, kjer je podjetje Surovina postavilo kontejner za odpadno železo. Po zagonu akcije članov PGD Grabšinski breg se je kontejner pridno polnil in kmalu smo bili primorani nabrano železo odlagati že zraven postavljenega kontejnerja. Tako je akcija upravičila svoj namen in zbrali smo res veliko količino železa, ker ste s svojim sodelovanjem v akciji pomagali pri pridobitvi sredstev za nakup gasilske opreme in hkrati pripomogli k čistejšemu okolju


Vsem občanom občine Juršinci in vsem, ki ste kakorkoli pomagali pri izvedbi zbiralne akcije se gasilci PGD Grabšinski breg lepo zahvaljujemo.


Nekaj utrinkov in fotografij si lahko ogledate v zavihku galerija v fotogaleriji.

Naši podporniki

  • Sponzor1
  • Sponzor2
  • rthrt htr hrth rt